Overzicht

College ter Beoordeling van Geneesmiddelen

Collegedag over uitdagingen en toekomst medicijnen

  • 24 april 2024

Op 5 juni 2024 organiseert het CBG de jaarlijkse Collegedag. Dit jaar is het thema: Kansen voor morgen, met de uitdagingen van vandaag. In interactieve workshops en lezingen wordt door experts het thema van verschillende kanten belicht. 

TivoliVredenburg, Utrecht
Beeld: Michiel Ton

Tijdens het programma wordt met de deelnemers gekeken naar de toekomst en naar de uitdagingen en kansen van medicijnbeoordeling, -bewaking en -ontwikkeling. De groei en ontwikkelingen op Europees en nationaal niveau komen in plenaire sessies aan bod. Wat is de grootste verandering en winst geweest in de afgelopen jaren? En wat betekent dit voor het regulatoire systeem?

Keuzesessies

In vijf keuzesessies wordt ingezoomd op onderwerpen die aansluiten bij het thema: van de ontwikkeling van AI-tools tot beeldmateriaal als hét hulpmiddel voor begrijpelijke medicijninformatie. Tijdens de bijeenkomst is er volop ruimte voor interactie tussen de aanwezigen en de sprekers en om te netwerken.

Alle informatie

De Collegedag vindt plaats op 5 juni in TivoliVredenburg in Utrecht. Voor het volledige programma en inschrijving kunt u de site van het CBG raadplegen.