Overzicht

4 maart 2024 in Utrecht

IZA-congres: Samen Werken aan Zorg en Welzijn

  • 16 februari 2024

Op 4 maart a.s. vindt in het Beatrix Theater in Utrecht het IZA-Congres: Samen Werken aan Zorg en Welzijn plaats. Op het congresprogramma staat een groot aantal interactieve sessies die aansluiten bij de thema’s uit het Integraal Zorgakkoord. 

Beeld: IZA

Er zijn zijn bijvoorbeeld sessies over de keuzes die moeten worden gemaakt bij het verlenen van passende zorg in de spreekkamer, voorbeelden van succesvolle transformatieprocessen en regionale zeggenschap. Het IZA-congres biedt deelnemers de gelegenheid om te leren van elkaar, ervaringen uit te wisselen, elkaar te inspireren en samen te werken aan het vormgeven van de zorg van morgen.

IZA-talentennetwerk 

Het congres opent en eindigt plenair. Sjaak Wijma (Zorginstituut Nederland), Jan Kremer (VWS), Bianca Buurman (V&VN) en Arthur Schellekens (Patiëntenfederatie) gaan in gesprek met talenten uit het IZA-talentennetwerk en over hun dagelijkse praktijk.

Deelsessies

Verder is er een ruime keuze uit 45 deelsessies die aansluiten bij de thema’s uit het Integraal Zorgakkoord. Een zijn bijvoorbeeld deelsessies over versterking van de eerste lijn, digitale huisarts, regionale zeggenschap en dure geneesmiddelen nu en in de toekomst. Ook is er een zorg- en welzijnsmarkt met diverse stands.

Meer informatie en inschrijving

Het IZA-congres vindt plaats in het Beatrix Theater in Utrecht en is gratis toegankelijk. Raadpleeg de congreswebsite voor informatie over het volledige programma en inschrijving.