Overzicht

Duurzaamheid en leefstijl

Inschrijving geopend voor Leefstijlcongres

  • 8 mei 2024

Vereniging Arts & Leefstijl heeft het twaalfde geaccrediteerde jaarcongres in november georganiseerd. ‘De Week van Arts en Leefstijl 2024’ gaat in op leefstijlinspiratie met lezingen, discussies en interactieve workshops.

Het thema 'Duurzaam Samen!' staat centraal. De focus ligt op hoe leefstijl, leefstijlgeneeskunde en Health in All Policies bijdragen tot een gezonder Nederland en hoe leefstijlinterventies en duurzaamheid samen gaan.

Sprekers

Tijdens het programma zal er ingegaan worden op de laatste onderzoeksresultaten, praktijkervaringen en inzichten rond leefstijl en duurzaamheid in de zorg. Sprekers zoals Maurice van den Bosch, Bas Bloem, Wim van Harten, Femi Janse, Max Nieuwdorp, Evelyn Brakema, James Kinross en Wendy Walrabenstein komen aan bod.

Inschrijven

Het congres vindt plaats van 4 tot en met 7 november, met avondsessies online op 4, 5 en 6 november en een hybride (online en in Utrecht) sessie op 7 november. Inschrijvingen vóór 2 juni en leden ontvangen korting. Er worden per programmaonderdeel accreditatiepunten gegeven. Kijk voor meer informatie en inschrijving op site van arts en leefstijl.