Overzicht

Donderdag 11 april 2024 in ’s-Hertogenbosch

Congres Goed Gebruik Geneesmiddelen: schakelen naar de toekomst

  • 25 maart 2024

Het Congres Goed Gebruik Geneesmiddelen op donderdag 11 april 2024 in Den Bosch heeft dit jaar als overkoepelend thema ‘schakelen naar de toekomst’. 

Beeld: ZonMw

Het jaarlijks door ZonMw georganiseerde congres richt zich op de actualiteit rondom gepast gebruik van geneesmiddelen. Doel van het congres is om kennis te vergaren en te delen en om deelnemers te inspireren vanuit een veelheid aan aspecten rondom (onderzoek naar) geneesmiddelen. Het congres is bestemd voor professionals uit alle delen van het geneesmiddelenwerkveld.

Gevarieerd programma

In verschillende sessies besteedt het congres dit jaar onder meer aandacht aan AI en geneesmiddelen, real-world data, deprescribing, gender, leefstijl, duurzaamheid, geneesmiddelentekorten, dure geneesmiddelen, geneesmiddelentechnologie, zeldzame ziektes en patiëntenparticipatie. Deelnemers kunnen uit het gevarieerde programma-aanbod, met twee plenaire sessies en enkele subsessierondes, een eigen congresprogramma samenstellen. 

Meer informatie

Het congres vindt plaats in 1931 Congrescentrum in ’s-Hertogenbosch. Deelname is kosteloos. Bij no-show worden er echter kosten in rekening gebracht. Aanmelding voor het congres sluit op maandag 8 april 2024 om 9.00 uur. Raadpleeg de ZonMw-website voor het volledige programma en informatie over aanmelding.