Meteen naar de inhoud

Weekendje weg | Golfvaardigheidsbewijs in een week

Wilt u meer uit golfen halen dan alleen tegen een balletje slaan op openbare golfbanen , dan wordt het tijd om uw golfvaardigheidsbewijs (GVB) te halen.

Als u uw GVB heeft behaald, heeft u voldaan aan de elementaire eisen die aan de golfer worden gesteld. In Nederland is het GVB ingesteld doordat de populariteit van de sport is toegenomen en daarmee ook de drukte  op de golfbanen.  Doordat een speler in het bezit is van een GVB laat hij of zij zien op de hoogte te zijn van hoe je je dient te gedragen op een golfbaan en toont daarnaast een bepaalde spelvaardigheid te hebben bereikt.

Er zijn veel verschillende manieren om uw GVB te halen. Op diverse lokaties, binnen een bepaalde tijd en tegen uiteenlopende tarieven. Bij www.golfreizen.nl kunt u een golfcursus volgen in Frankrijk terwijl u begeleid wordt door een Nederlandse pro. Hij brengt u alle kennis van het golf bij die u nodig heeft om het GVB te behalen. Iedere dag volgt u een intensief programma, dat na een week resulteert in een basisswing die voldoende is voor het behalen van het GVB. De pro geeft niet alleen op de drivingrange les, maar ook op de puttinggreen, in de bunker en ook op de baan. Tijdens de baanlessen krijgt u de nodige theorie voorgeschoteld, zodat u tijdens het GVB examen de theorie ook kunt ‘visualiseren’ aan de hand van praktijkvoorbeelden.

Met sprongen vooruit
In Nederland kunt u nergens de grote baan op zonder GVB, maar tijdens deze reis speelt u iedere dag 9 holes op de grote baan, de baan heeft een kwaliteit die in Nederland meestal ongekend is. Alle golflessen vinden plaats op golfbaan Golf de Saint Saens, anderhal uur rijden onder Lille, een mooie locatie waar u uw spel in een week met sprongen vooruit zult zien gaan.

15e eeuw
U verblijft in Hotel Golf de Saint Saens welke beschikt over een kasteel en een herenboerderij. Dit kasteel kijkt uit op de prachtige golfbaan waardoor u vanuit uw kamer altijd een heerlijk uitzicht heeft. Het oorspronkelijke kasteel dateert uit de 15e eeuw, maar is volledig herbouwd in de 18e eeuw. Dit prachtige kasteel heeft haar oorspronkelijke staat behouden en de oude stijl is hier terug te vinden in een mix met moderne faciliteiten. Indien de kamers van het château vol zijn, dan is er altijd een heel mooi alternatief. De herenboerderij die naast het château ligt biedt ook zestien kamers. Deze kamers zijn modern ingericht maar de oorspronkelijke houten dwarsbalken zijn nog in deze kamers verwerkt wat een prachtig zicht geeft.
In de keuken van het hotel gaat Franse kookkunst hand in hand met de Europese keuken waardoor iedereen zijn of haar favoriete menu zal tegenkomen.

Het programma van de cursus ‘GVB in een week’ vindt u hieronder:
Dag 1
Aankomst in het hotel met de voucher die u van www.golfreizen.nl heeft gekregen.
Dag 2
Verzamelen bij de receptie om tien uur en daarna volgt zes uur les op alle onderdelen en daarna negen holes golfen.
Dag 3
Zes uur les op alle onderdelen en daarna negen holes golfen.
Dag 4
Zes uur les op alle onderdelen en daarna negen holes golfen.
Dag 5
Zes uur les op alle onderdelen en daarna negen holes golfen. Tevens volgt er ‘s avonds een diner en een theorieles.
Dag 6
Vier uur les op alle onderdelen en daarna huiswaarts.
Het is natuurlijk mogelijk om een extra overnachting bij te boeken op de vrijdagavond, zodat u op zaterdag uitgerust naar huis kunt rijden.

Op de zondag na thuiskomst van deze cursus doet u in Nederland GVB examen, zowel theorie als praktijk vinden op deze dag plaats. Mocht u die dag niet kunnen, dan plant u in overleg een andere datum.

FarmaMagazine Lezersaanbieding:
GVB in een week

Deze aanbieding houdt het volgende in:
• 5 x overnachting
• 5 x oefenbaanballen tijdens de lessen
• 5 x onbeperkte greenfee
• 5 x toegang drivingrange
• 5 x les (inclusief baanles)
• 5 x ontbijt
• 1 x diner
• 1 x theorieavond
• 1 x NGF examen
• Boek met golfregels en het examenboek

Aanbieding:
€ 1049,- Toeslag éénpersoonskamer: € 200,-

Geldig van 19 april t/m 31 december 2012
Wilt u boeken, bel 073-6132034 of mail naar info@farmamagazineshop.nl onder vermelding van:
FarmaMagazine lezersaanbieding.
Voor meer informatie over deze golfreis zie www.golfreizen.nl

Najaarsronde coronavaccinatie

De coronavaccinatie voor specifieke doelgroepen start op 2 oktober aanstaande. Zorgprofessionals kunnen vanaf half oktober zelf een afspraak bij de GGD maken voor een coronaprik.

Vacatures

Sluit u aan bij uw collega-huisartsen en -apothekers die onze nieuwsbrief over farmacotherapeutische ontwikkelingen in de eerste lijn ontvangen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluit u aan bij meer dan 6.500 huisartsen en apothekers die tweewekelijks onze nieuwsbrief ontvangen over ontwikkelingen in de eerste lijn.

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens

Mis nooit meer het belangrijkste eerstelijns nieuws!

Elke twee weken in 10 minuten op de hoogte van het laatste nieuws en trends in de eerstelijns zorg.

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens