Meteen naar de inhoud

“Veel meer denken vanuit brede perspectief van patiënt en burger”

Portretfoto (kleur) Ruben Wenselaar
De organisatie van de eerste lijn moet op de schop, met het Integraal Zorgakkoord (IZA) als onderlegger. Ruben Wenselaar: “De bestaande processen moeten we niet een beetje aanpassen. Nee, het moet fundamenteel anders.” Verder kan volgens de nieuwe InEen-voorzitter een deel van de medische hulpmiddelen terug naar de apotheek en huisarts. De stap van zorgverzekeraar Menzis naar de eerste lijn is voor Ruben Wenselaar een logische. Bij InEen zullen ze in ieder geval blij met hem zijn als opvolger van Martin Bontje. Alle kennis van organisatie en financiering van de zorg die Wenselaar heeft opgebouwd als onder meer voorzitter van…

Verder lezen?

Dit artikel is alleen toegankelijk voor abonnees. Abonneren is gratis voor BIG-geregistreerde zorgverleners. Overige zorgverleners en overige geïnteresseerden kunnen zich registreren en worden na registratie beoordeeld door de beheerder van farma-magazine.nl alvorens te worden toegelaten.

Vacatures

Sluit u aan bij uw collega-huisartsen en -apothekers die onze nieuwsbrief over farmacotherapeutische ontwikkelingen in de eerste lijn ontvangen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluit u aan bij meer dan 6.500 huisartsen en apothekers die tweewekelijks onze nieuwsbrief ontvangen over ontwikkelingen in de eerste lijn.

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens

Mis nooit meer het belangrijkste eerstelijns nieuws!

Elke twee weken in 10 minuten op de hoogte van het laatste nieuws en trends in de eerstelijns zorg.

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens