Meteen naar de inhoud

Tuchtklacht IGZ tegen cardiologen Ruwaard

DEN HAAG (ANP) – De Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) gaat een tuchtklacht indienen tegen drie cardiologen van het voormalige Ruwaard van Puttenziekenhuis in Spijkenisse. Dat bevestigde een woordvoerster naar aanleiding van berichtgeving van RTV Rijnmond.

Volgens de voorlichtster heeft de IGZ de klacht bij het medisch tuchtcollege in voorbereiding. Meer wil de IGZ er niet over kwijt. Zo blijft bijvoorbeeld de aanleiding voor en de inhoud van de klacht onbekend en is evenmin duidelijk wanneer de klacht wordt ingediend.

Volgens de regionale omroep zijn er tekortkomingen aan het licht gekomen bij een groot onderzoek dat de inspectie uitvoert naar het ziekenhuis.

Najaarsronde coronavaccinatie

De coronavaccinatie voor specifieke doelgroepen start op 2 oktober aanstaande. Zorgprofessionals kunnen vanaf half oktober zelf een afspraak bij de GGD maken voor een coronaprik.

Vacatures

Sluit u aan bij uw collega-huisartsen en -apothekers die onze nieuwsbrief over farmacotherapeutische ontwikkelingen in de eerste lijn ontvangen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluit u aan bij meer dan 6.500 huisartsen en apothekers die tweewekelijks onze nieuwsbrief ontvangen over ontwikkelingen in de eerste lijn.

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens

Mis nooit meer het belangrijkste eerstelijns nieuws!

Elke twee weken in 10 minuten op de hoogte van het laatste nieuws en trends in de eerstelijns zorg.

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens