Ga naar de inhoud

triadesk.farma lanceert gratis merkconditietest

Vrouw-met-flesjevoor-webDe triadesk.farma merkconditietest is een beproefde methode om prestaties van merken te waarderen op een twintigtal kenmerken. De test is gebaseerd op prestaties van de sterkste merken wereldwijd. Met de test worden de sterke en zwakke punten van het merk blootgelegd. De inzichten van de test vormen het uitgangspunt voor een merk ontwikkeltraject.

De merkconditietest is ontwikkeld door communicatiebureau triadesk.farma uit ’s-Hertogenbosch. triadesk.farma helpt merken in de farmaceutische industrie zichzelf te ontdekken, zichtbaar en succesvol te maken. Op basis van een coproductieproces met haar klanten ontwerpt triadesk.farma een heldere strategie, wordt er een krachtig communicatieconcept ontwikkeld én samenhangende communicatiemiddelen geproduceerd.

Wat levert de merkconditietest op?

  • Een rapportage van de merkconditie,
  • Een rapportcijfer van de merkconditie (schaal 1 t/m 10);
  • Inzicht in de ontwikkel- en verbeterruimte van het merk;
  • Vertrekpunt voor een merkontwikkeltraject;
  • Intern discussiedocument.

Doe de merkconditietest op www.triadeskfarma.com en breng uw merk in topconditie!

Portret (kleur) Yvette van Brouwershaven

‘Als twaalfjarige ondervond ik hoe belangrijk goede voorlichting is’

Beherend apotheker Yvette van Brouwershaven uit Zwolle is niet geheel toevallig kaderapotheker diabetes en lid van de Special Interest Group Diabetes van de KNMP. Ze vindt het belangrijk dat mensen met chronische aandoeningen zoals diabetes goed over hun ziekte en medicatie geïnformeerd worden.

Illustratie (kleur) sigaret

Onderzoek naar Perfect Fit-interventie

In het Perfect Fit-project onderzoeken het LUMC en National eHealth Living Lab (NeLL) of een digitale coach, een chatbot in de vorm van een app, mensen kan stimuleren om te stoppen met roken én om meer te bewegen.

Vacatures

Sluit u aan bij uw collega-huisartsen en -apothekers die onze nieuwsbrief over farmacotherapeutische ontwikkelingen in de eerste lijn ontvangen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluit u aan bij meer dan 6.500 huisartsen en apothekers die tweewekelijks onze nieuwsbrief ontvangen over ontwikkelingen in de eerste lijn.

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens

Mis nooit meer het belangrijkste eerstelijns nieuws!

Elke twee weken in 10 minuten op de hoogte van het laatste nieuws en trends in de eerstelijns zorg.

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens