Ga naar de inhoud

Reactie op artikel “Loek Winter: Op weg naar 500 superapotheken” door Wim van der Pol

Een interview met Loek Winter over farmacie is hetzelfde als een interview met Wim van der Pol over radiologie. Radiologen verdienen een vermogen met plaatjes kijken en weten meestal al van te voren wat ze moeten zien. De foto’s kunnen het beste digitaal verzonden worden naar de lage lonen landen, zoals India, waar ervaren radiologen tegen een fractie van de prijs de plaatjes beoordelen. Een mega besparing. Ik denk dat de vergelijking zo duidelijk genoeg is. Er komen al heel veel kwaliteitsgeneesmiddelen uit India. Wil Loek een persoonlijk advies? Via Skype kan dat 24×7 via een wereldwijd netwerk.

Wilt u ook reageren klik hier!

Illustratie (kleur) sigaret

Onderzoek naar Perfect Fit-interventie

In het Perfect Fit-project onderzoeken het LUMC en National eHealth Living Lab (NeLL) of een digitale coach, een chatbot in de vorm van een app, mensen kan stimuleren om te stoppen met roken én om meer te bewegen.

Vacatures

Sluit u aan bij uw collega-huisartsen en -apothekers die onze nieuwsbrief over farmacotherapeutische ontwikkelingen in de eerste lijn ontvangen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluit u aan bij meer dan 6.500 huisartsen en apothekers die tweewekelijks onze nieuwsbrief ontvangen over ontwikkelingen in de eerste lijn.

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens

Mis nooit meer het belangrijkste eerstelijns nieuws!

Elke twee weken in 10 minuten op de hoogte van het laatste nieuws en trends in de eerstelijns zorg.

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens