Meteen naar de inhoud

PharmaPartners organiseert een unieke, online editie van Inspire

PharmaPartners

Op vrijdag 4 december 2020 organiseert PharmaPartners een unieke, online editie van Inspire. Het event waar PharmaPartners u meeneemt in de meest recente ontwikkelingen binnen de huidige ICT-dienstverlening. Bent u benieuwd naar de nieuwe productstrategie, of wilt u meer weten over de versnelling van de innovaties van PharmaPartners? Schrijf u dan in via de link onderaan deze pagina.

Programma

09:00 – 09:30 | Welkom!
We ontvangen u graag in onze digitale lobby. Onze hosts maken u hier wegwijs in het platform en het programma en beantwoorden uw vragen. Denkt u ook aan het inschenken van een kopje koffie of thee?
09:30 – 10:00 | Opening
Tijdens de opening gaan Suzanne van Aarle, Dorinda van Oosten en een vertegenwoordiging vanuit onze raden en commissies, met u in gesprek over hoe we samen werken aan versnelling om onze systemen naar een volgend niveau te tillen.
10:00 – 10:30 | Productvisie
Gesprekken met onze klanten over de ontwikkeling van slimme ICT, hebben geresulteerd in onze vernieuwde gezamenlijke productvisie, die Sander de Jong tijdens deze sessie aan u presenteert.
10:30 – 11:00 Netwerkcarroussel & pauze
Ontmoet uw collega-zorgverleners en medewerkers van PharmaPartners in de lobby, tijdens 1 op 1 meetings. Kortom; ontmoetingen zoals u van een event gewend bent!
11:00 – 11:45 | Roadmap farmacie & huisartsenzorg (paralelsessies)
Wat betekent onze nieuwe productvisie nu precies voor de functionaliteit die we gaan ontwikkelen? Wat gaat u hier als klant concreet van merken? Per Business Unit delen we met u de onderwerpen van de Roadmap die in ontwikkeling zijn of op de planning staan voor komend jaar.
11:45 – 11:50 | Creatieve afsluiter…
De centrale afsluiter zorgt voor extra inspiratie voor de rest van de dag… Met een creatieve patiënt-blik kijken we naar de toekomst van de zorg…
11:50 – 12:30 | Wie wilt u echt nog spreken?
Wie wilt u nu echt nog spreken? Tijd voor afspraken met elkaar of met ons. Deze afspraken kunt u inplannen tijdens of voorafgaand aan het evenement. Wij houden onze agenda graag wat langer voor u vrij!

Details online Inspire

PharmaPartners hoopt u digitaal te mogen ontmoeten tijdens het online Inspire event op 4 december aanstaande! Bekijk hieronder de details.

Datum | Vrijdag 4 December 2020
Tijd: | 09.00 – 12.00 uur
Locatie | Online event
Doelgroep | Alle klanten van PharmaPartners
Kosten | Gratis

Meld u aan via het formulier in deze link. Na uw aanmelding ontvangt u enkele dagen voorafgaand aan het evenement de informatie m.b.t. het online platform.

Medicijnen (kleur)

Medicijnvergoeding in 2024: wat staat ons te wachten?

Geneesmiddelen die een patiënt met een recept ophaalt bij een apotheek, worden ook wel extramurale geneesmiddelen genoemd. Als een patiënt een vergoeding vanuit het basispakket wil voor zo’n medicijn, is het belangrijk dat deze is opgenomen in het zogenoemde Geneesmiddelenvergoedingssysteem (GVS). Hieronder vallen ongeveer 400 verschillende groepen geneesmiddelen, met elk een aparte maximale vergoeding.

Vacatures

Sluit u aan bij uw collega-huisartsen en -apothekers die onze nieuwsbrief over farmacotherapeutische ontwikkelingen in de eerste lijn ontvangen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluit u aan bij meer dan 6.500 huisartsen en apothekers die tweewekelijks onze nieuwsbrief ontvangen over ontwikkelingen in de eerste lijn.

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens

Mis nooit meer het belangrijkste eerstelijns nieuws!

Elke twee weken in 10 minuten op de hoogte van het laatste nieuws en trends in de eerstelijns zorg.

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens