Meteen naar de inhoud

Peter de Jong benoemd tot managing director Brocacef Groep NV

Peter de Jong BrocacefPeter de Jong is per 1 maart a.s. benoemd tot de nieuwe managing director van Brocacef Groep en daarmee tot voorzitter van de groepsdirectie. Hij volgt Frank Groβe-Natrop op, die per 1 februari jl. benoemd is tot lid van de Executive Board van PHOENIX group in Mannheim. Naast Peter de Jong bestaat de directie van Brocacef Groep uit Johan Eeken (financieel directeur) en Bart Tolhuisen (directeur retail). Peter de Jong heeft uitgebreide ervaring in de farmaceutische branche. Sinds 2011 is hij aan Brocacef Groep verbonden, waar hij vanuit verschillende invalshoeken en functies intensief betrokken is geweest bij de ontwikkelingen binnen de organisatie. Hij was de grondlegger van het succesvolle plan van aanpak voor de franchise-activiteiten binnen BENU Apotheek. Daarnaast had hij een belangrijke rol in de ontwikkeling en uitwerking van de nieuwe merkenstrategie van Brocacef Groep. Sinds het voorjaar 2013 is Peter eindverantwoordelijk voor Brocacef Zorglogistiek. Peter de Jong: “Ik heb Brocacef de afgelopen jaren leren kennen als een uiterst dynamische onderneming waar veel competente mensen werken. De ervaringen die ik de afgelopen jaren heb opgedaan binnen het bedrijf geven mij veel vertrouwen dat Brocacef Groep haar ambitie om marktleider te worden gaat realiseren. Ik ben er trots op dat ik aan die ontwikkeling nu op groepsniveau een bijdrage kan gaan leveren”. Frank Groβe-Natrop: “Iedereen die Peter kent of al met hem heeft samengewerkt, zal het met mij eens zijn dat met zijn benoeming een uitstekende keus is gemaakt. Hij heeft een lange staat van dienst in onze branche, hij kent ons bedrijf en hij is goed in staat mensen te motiveren. Daarenboven heeft hij blijk gegeven een uitstekende toekomstvisie te hebben, zowel waar het gaat om de marktontwikkelingen als om de positie van Brocacef Groep. Ik heb er alle vertrouwen in dat hij samen met de collega’s er in zal slagen de positie van Brocacef Groep verder uit te bouwen en dat hij dit zal doen op de persoonlijke en betrouwbare wijze die hem kenmerkt.”

 

Lees meer artikelen? Schrijf u in voor de tweewekelijkse FarmaMagazine nieuwsbrief!

Vacatures

Sluit u aan bij meer dan 6.500 huisartsen en apothekers die tweewekelijks onze nieuwsbrief ontvangen over ontwikkelingen in de eerste lijn.

Sluit u aan bij meer dan 6.500 huisartsen en apothekers die tweewekelijks onze nieuwsbrief ontvangen over ontwikkelingen in de eerste lijn.

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens

Mis nooit meer het belangrijkste eerstelijns nieuws!

Elke twee weken in 10 minuten op de hoogte van het laatste nieuws en trends in de eerstelijns zorg.

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens