Meteen naar de inhoud

Opleiding tot kaderapotheker

Apothekers die een voortrekkersrol willen spelen in hun vakgebied, kunnen de opleiding tot kaderapotheker volgen. Deze tweejarige opleiding gaat in het najaar van 2022 van start. De opleiding wordt verzorgd door de KNMP en het Jan van Es Instituut.

De kaderapotheker is een openbaar apotheker met bijzondere bekwaamheden op een specifiek expertisegebied en hij/zij vormt de spil in multidisciplinaire eerstelijns-samenwerking in de regio.

Vereisten
De opleiding is bedoeld voor apothekers die geregistreerd staan als openbare apotheker, beschikken over relevante werkervaring en voldoende tijd (een halve of hele dag per week) heeft om na de opleiding de taken van een kaderapotheker kan vervullen. Daarnaast is draagvlak nodig van collega-apothekers in de regio.

Meer informatie
Voor de opleiding tot kaderapotheker is accreditatie aangevraagd voor 40 uur per studiejaar. De studiebelasting zal per week variëren tussen de 4 en 8 uur. Bent u geïnteresseerd in het volgen van deze opleiding? Kijk dan voor meer informatie en inschrijven.

Onder redactie van: Gerda van Beek

Lees meer artikelen? Schrijf u in voor de tweewekelijkse FarmaMagazine nieuwsbrief!

Uitbreiding overzicht voorzetkamers

LAN heeft alle inhalatoren en voorzetkamers op één site geplaatst. Onlangs is daar de AeroChamber2go™ aan toegevoegd, een kleine voorzetkamer, bestemd voor gebruik onderweg.

Vacatures

Sluit u aan bij meer dan 6.500 huisartsen en apothekers die tweewekelijks onze nieuwsbrief ontvangen over ontwikkelingen in de eerste lijn.

Sluit u aan bij meer dan 6.500 huisartsen en apothekers die tweewekelijks onze nieuwsbrief ontvangen over ontwikkelingen in de eerste lijn.

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens

Mis nooit meer het belangrijkste eerstelijns nieuws!

Elke twee weken in 10 minuten op de hoogte van het laatste nieuws en trends in de eerstelijns zorg.

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens