Ga naar de inhoud

Ons team

Henri Neuvel, senior eindredacteur
Vanuit uitgeverij BPM Medica in Amsterdam onderhoudt Henri de contacten met de redacteuren, journalisten en auteurs van FarmaMagazine. Ook coördineert hij het gehele traject voor de redactionele inhoud en de vormgeving van FarmaMagazine. Tips voor actuele onderwerpen?


Bouke Drost, senior accountmanager
Bouke adviseert op klantgerichte wijze de commerciële partners van FarmaMagazine om te komen tot de juiste communicatie-uitingen: in de gedrukte editie en/of online editie (website en nieuwsbrief). Altijd aansluitend op uw marketingstrategie en doelgroep. Meer weten over de verschillende advertentiemogelijkheden?


Frank van Kolfschooten, journalist
Frank van Kolfschooten is freelance (medisch) wetenschapsjournalist. Voor FarmaMagazine schrijft hij op vaste basis de opiniërende hoofdartikelen. Zijn onderzoeksjournalistieke boeken over wetenschapsfraude – Valse vooruitgang en Ontspoorde wetenschap – zijn klassiekers. Hij schrijft ook over de Tweede Wereldoorlog en over voetbal.


Marc de Leeuw, apotheker en medisch redacteur
Marc is apotheker en freelance medisch redacteur op het gebied van farmacie. Hij is gespecialiseerd in het schrijven van medische teksten en ontwikkelen van nascholingen. Als apotheker en redacteur heeft Marc een brede blik op de wereld van de farmacie.


Portretfoto (kleur) Maayke Fluitman
Maayke Fluitman, apotheker en columnist
Maayke is apotheker en eigenaar van care2create en HealthcareMatchMaking. Haar focus ligt op het initiëren, begeleiden en naar de markt brengen van innovatieve concepten op het gebied van healthcare, wellness en selfcare .


Valérie Meijvis, apotheker en columnist
Valérie volgde bij het UMC Utrechts Julius Centrum de opleiding tot apotheker-farmacotherapeut. Ze werkt in het Julius Gezondheidscentrum Terwijde in Utrecht en bij Stevenshof Institute for Research (SIR) in Leiden.


Prof. dr. Ad Sitsen, emeritus hoogleraar Klinische farmacologie en redacteur
Ad studeerde farmacie en geneeskunde. Hij was onder meer werkzaam bij NV Organon, hoogleraar Klinische farmacologie aan de Universiteit Utrecht en hoofdredacteur van het Farmacotherapeutisch Kompas. Voor FarmaMagazine schrijft hij artikelen over nieuwe richtlijnen en standaarden die van belang zijn huisartsen en apothekers.


Cai Vosbeek, journalist 
Cai werkt sinds 2008 voor FarmaMagazine. Van 2010 tot 2012 interviewde ze apothekers over de hele wereld: van Australië tot Zuid-Afrika en van Noorwegen tot de Verenigde Staten. Sinds 2012 interviewt ze voor de vaste rubriek Drijfveren apothekers en huisartsen in Nederland. 


Gerda van Beek, nieuwsredacteur
Gerda van Beek is sinds 1985 werkzaam als freelance tekstschrijver. Ze schrijft voor tal van organisaties, voornamelijk in de gezondheidszorg en het sociaal domein. Ze volgt de ontwikkelingen op de voet, verstaat het vakjargon en is sterk in het vertalen van ingewikkelde zaken tot begrijpelijke berichten en artikelen.


Jan Vonk, fotograaf
Jan Vonk verzorgt op vaste basis de fotografie voor de hoofdartikelen van FarmaMagazine. De kracht van zijn fotografie ligt in zijn nieuwsgierigheid en interesse in de personen die hij fotografeert. Hij heeft een scherp oog voor detail, omgeving en relatie.

Sluit u aan bij uw collega-huisartsen en -apothekers die onze nieuwsbrief over farmacotherapeutische ontwikkelingen in de eerste lijn ontvangen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluit u aan bij meer dan 6.500 huisartsen en apothekers die tweewekelijks onze nieuwsbrief ontvangen over ontwikkelingen in de eerste lijn.

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens

Mis nooit meer het belangrijkste eerstelijns nieuws!

Elke twee weken in 10 minuten op de hoogte van het laatste nieuws en trends in de eerstelijns zorg.

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens