Meteen naar de inhoud

Nieuwe TENA-producten passen nog beter in dagprijzensysteem

TENA-Lifestyle-Pharmacy-woman-and-pharmacist (1)Uiteraard willen professionals de beste zorg voor hun patiënten. Tegelijk moet men oog houden voor de kosten. Als marktleider van incontinentiemateriaal denkt TENA hierover mee. Dat heeft geleid tot nieuwe producten in het assortiment: TENA Comfort Mini en TENA Pants Original Plus. Deze bieden de kwaliteit die van TENA mag worden verwacht, maar tegen een lagere prijs.

‘We spelen met TENA continu in op de behoefte van de markt’, benadrukt brand manager Hinde Bouwhuis. “Uit onderzoek weten we dat patiënten TENA als beste merk beoordelen en dat TENA het vaakst hun voorkeursmerk is. Met deze assortimentsuitbreiding past ons aanbod nog beter in het dagprijzensysteem en zijn onze producten voor nog meer patiënten bereikbaar.”

Hoge kwaliteit tegen lagere prijs
Hinde Bouwhuis: “Met Tena Comfort Mini en Pants Original Plus hebben we op de behoefte kunnen inspelen. Comfort Mini biedt veel voordelen die je van TENA mag verwachten: het materiaal is ademend met een snel absorberende kern, het voorkomt ongewenste geurtjes en het geeft een comfortabel, beschermd gevoel. Dat geldt uiteraard ook voor Pants Original Plus, die net als Pants Plus een uitstekende pasvorm heeft, waardoor meer patiënten de hoge kwaliteit van TENA kunnen ervaren.

Actieve levensstijl
Met deze aanpassing zijn veel patiënten gebaat. Want maar liefst 1 op de 3 vrouwen boven de 35 jaar en 1 op de 4 mannen ouder dan 40 heeft te maken met ongewenst urineverlies. Heel veel mensen dus, waarvan een zeer groot deel nog volop actief in het leven staat. Het is voor alle gebruikers essentieel dat het draagcomfort en de kwaliteit optimaal zijn, zodat ze er in het dagelijks leven absoluut geen enkele hinder van ondervinden. Zoals discretie ook van belang is. Aandachtspunten die bij TENA topprioriteit zijn.

Productinformatie
TENA Comfort Mini is leverbaar in drie varianten: Plus, Extra en Super. Overigens blijft TENA lady ook leverbaar. TENA Pants Original Plus is leverbaar in de maten M en L en is geïntroduceerd naast de bestaande TENA Pants Plus.


Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met TENA.

 

 

 

Vacatures

Sluit u aan bij uw collega-huisartsen en -apothekers die onze nieuwsbrief over farmacotherapeutische ontwikkelingen in de eerste lijn ontvangen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluit u aan bij meer dan 6.500 huisartsen en apothekers die tweewekelijks onze nieuwsbrief ontvangen over ontwikkelingen in de eerste lijn.

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens

Mis nooit meer het belangrijkste eerstelijns nieuws!

Elke twee weken in 10 minuten op de hoogte van het laatste nieuws en trends in de eerstelijns zorg.

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens