Meteen naar de inhoud

Mijlpaal voor Alphega: opening van de 100e apotheek in NL

Roger-Hulzebosch_Alphega apotheek kondigt de naamswijziging van de honderdste Alphega apotheek aan. Deze is 4 juni j.l. feestelijk geopend en is gevestigd aan de De Bolder 18 in Dronten. Inmiddels zijn er al honderd Alphega apotheken in Nederland. De ombouw van de apotheken verloopt voorspoedig.

Caitlin Sorrell, Managing Director, Alphega Europe: “Het bereiken van de honderdste Alphega apotheek binnen een half jaar na de aankondiging is wederom een indrukwekkende prestatie. De voortdurende uitbreiding van het netwerk van Alphega apotheek biedt meer voordelen voor alle aangesloten apothekers. Wij zijn verheugd dat de meerwaarde die wij zelfstandige apotheken bieden, steeds meer erkend wordt en kijken uit naar de samenwerking met de apotheken in Dronten en omgeving, om eersteklas gezondheidszorg te blijven leveren.”

Arvid Manneke, Managing Director Alliance Healthcare Nederland: “Wij feliciteren apothekers Dhr. Roozendaal, Mevr. Koops-Tennekes en Dhr. Ruben en hun apotheekteam van harte met hun Alphega apotheek. Wij waarderen het vertrouwen dat zij in onze apotheekformule stellen en zullen er alles aan doen om aan hun verwachtingen te voldoen.”

Apotheker in De Schans, Dhr. Roozendaal: “Het apotheekteam van Alphega apotheek De Schans is enthousiast en heeft veel kennis in huis. Alphega apotheek ondersteunt ons hierin. Zo kunnen wij onze patiënten gericht adviseren en zorg op maat bieden. Ook de verkoop van zelfzorgproducten wordt meer op onze eigen patiëntengroep afgestemd. Door de overstap naar het Europese merk Alphega apotheek, kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn.”

 

Financiering voor ParkinsonNet

ParkinsonNet is een landelijk zorgnetwerk met ruim 4.000 zorgverleners die gespecialiseerd zijn in parkinson. Er is nu reguliere bekostiging voor de netwerksamenwerking.

Vacatures

Sluit u aan bij uw collega-huisartsen en -apothekers die onze nieuwsbrief over farmacotherapeutische ontwikkelingen in de eerste lijn ontvangen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluit u aan bij meer dan 6.500 huisartsen en apothekers die tweewekelijks onze nieuwsbrief ontvangen over ontwikkelingen in de eerste lijn.

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens

Mis nooit meer het belangrijkste eerstelijns nieuws!

Elke twee weken in 10 minuten op de hoogte van het laatste nieuws en trends in de eerstelijns zorg.

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens