Meteen naar de inhoud

Lancering Zorgenz.nl voor cure, care et cetera

logo-ZorgenZ100x50Rijswijk – Vandaag wordt Zorgenz.nl gelanceerd, een initiatief van Spot Media bv. Zorgenz.nl is een onafhankelijk, niet aan een branche- of beroepsorganisatie verbonden communicatieplatform. Met goede, objectieve informatie worden zorgprofessionals dagelijks geïnformeerd over actuele ontwikkelingen in cure & care.

De toekomst van de zorg wordt voor een belangrijk deel bepaald door samenwerking tussen zorgverleners in de keten, in welke ‘lijn’ ze ook actief zijn. Zorgenz.nl focust zich op deze samenwerking en wil zorgprofessionals onderling verbinden, bijvoorbeeld door het belichten van best practices op lokaal en regionaal niveau. Daarnaast richt de website zich op een aantal kernthema’s binnen de zorg, waaronder Zorg in de buurt, Basis-GGZ, Decentralisatie naar gemeenten, Levenseinde en Infectieziekten. De ambitie is een toegankelijk platform te creëren dat de diverse beroepsgroepen bindt en zonder rangen en standen in de ketens communiceert.

Aan Zorgenz.nl wordt meegewerkt door journalisten die hun sporen in de zorg ruimschoots hebben verdiend. Zij brengen dagelijks premium nieuws met een persoonlijk accent en soms een knipoog. Specialisten op het gebied van wijkverpleging, de nieuwe rol van gemeenten, proeftuinen, levenseinde, substitutie, zelfmanagement en de andere kernthema’s van Zorgenz.nl, zullen ook met prikkelende columns de discussie voeden.

Vacatures

Sluit u aan bij uw collega-huisartsen en -apothekers die onze nieuwsbrief over farmacotherapeutische ontwikkelingen in de eerste lijn ontvangen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluit u aan bij meer dan 6.500 huisartsen en apothekers die tweewekelijks onze nieuwsbrief ontvangen over ontwikkelingen in de eerste lijn.

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens

Mis nooit meer het belangrijkste eerstelijns nieuws!

Elke twee weken in 10 minuten op de hoogte van het laatste nieuws en trends in de eerstelijns zorg.

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens