Meteen naar de inhoud

“Kom eens vaker uit de spreekkamer en achter de toonbank van de apotheek vandaan”

Huisarts Marcel Kerkhoven wil af van versnipperde zorg voor dezelfde patiënt. Hij maakt zich sterk voor geïntegreerde zorg dicht bij inwoners. Daarvoor is betere lokale samenwerking nodig tussen zorgverleners, met een grote rol voor de inwoners zelf. Een MBA-opleiding aan Nyenrode Business Universiteit hielp hem zijn denkbeelden beter op een rijtje te krijgen. “Alles begint met betere communicatie”, zegt de bevlogen huisarts uit Brummen. Maatschappelijke betrokkenheid zit Kerkhoven in het bloed. “De zaadjes daarvoor zijn geplant door mijn ouders, die vanuit het Leger des Heils heel actief waren in het zorg- en welzijnsdomein. Al sinds mijn opleiding ben ik naast…

Verder lezen?

Dit artikel is alleen toegankelijk voor abonnees. Abonneren is gratis voor BIG-geregistreerde zorgverleners. Overige zorgverleners en overige geïnteresseerden kunnen zich registreren en worden na registratie beoordeeld door de beheerder van farma-magazine.nl alvorens te worden toegelaten.

Vacatures

Sluit u aan bij uw collega-huisartsen en -apothekers die onze nieuwsbrief over farmacotherapeutische ontwikkelingen in de eerste lijn ontvangen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluit u aan bij meer dan 6.500 huisartsen en apothekers die tweewekelijks onze nieuwsbrief ontvangen over ontwikkelingen in de eerste lijn.

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens

Mis nooit meer het belangrijkste eerstelijns nieuws!

Elke twee weken in 10 minuten op de hoogte van het laatste nieuws en trends in de eerstelijns zorg.

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens