Meteen naar de inhoud

Heerlijk nazomeren in stijl

Het lijkt een trend te worden, zie ook het vorig jaar, dat de traditionele zomermaanden juli en augustus ronduit slecht weer bieden en dat in het voor- én najaar de werkelijke zomer verscholen zit. Grote kans dus dat de barbecue in september nog heel wat uren gaat branden in de gemiddelde tuin, park of dakterras. Het Italiaanse merk Boretti kan ervoor zorgen dat dit gezellige samenzijn ook geheel in stijl kan plaatsvinden.

Noem de naam Boretti en bij de keuken- en kookliefhebbers gaat het bloed sneller stromen. Begin jaren 90 was het Boretti die de man in de keuken kreeg. Achter het fraaie en robuuste Boretti fornuis welteverstaan. En daar kennen wij het Italiaanse merk van, van die fornuizen. Maar inmiddels heeft Boretti een imposant en compleet assortiment keukenapparatuur opgebouwd en is het Italiaanse merk niet meer weg te denken uit de hoofden én de keuken van de echte kookliefhebber. Maar naast koelkasten, afwasmachines, (stoom)ovens en al het andere keukenapparatuur, levert Boretti ook Outdoor Kitchens, oftewel, luxe barbecues.

Het Italiaanse gevoel
Wat Boretti als merk onder andere zo sterk maakt, is dat het net even ‘anders’ is. Zo kan alle apparatuur in elke gewenste kleur geleverd worden. En daar is het merk uniek in. Uniek is ook het Boretti belevingscentrum vlakbij Amsterdam. Loop daar binnen en je ziet, voelt èn ruikt direct het Italiaanse gevoel. Niet in de laatste plaats vanwege de kok die alle apparatuur demonstreert, maar ook de bezoeker uitnodigt zelf mee te koken. En als je daar geen zin in hebt dan tovert hij in een mum van tijd een heerlijk Italiaans gerecht op tafel waarvan je kosteloos mag genieten.

Outdoor Kitchens
Een èchte Boretti, maar dan voor buiten. Dat is de beste omschrijving voor de Boretti Outdoor Kitchens van het merk. Deze zijn de gewone barbecue inmiddels voorbij en bieden het comfort die u ook in uw eigen keuken gewend bent. Boretti heeft inmiddels verschillende maten en uitvoeringen ontwikkeld.

Het type ‘Da Vinci’ is een luxe alleskunner. Met drie onafhankelijk van elkaar opererende hoofdbranders van 3.8 kWh, ‘pakt’ hij verschillende soorten gerechten tegelijkertijd. Daarnaast biedt de Da Vinci een infrarood grillspit-brander, een infrarood bodembrander én een zijbrander waarop u bijvoorbeeld sauzen en soepen kunt bereiden. Uw barbecuegereedschap kunt u opbergen in de ruimte achter de twee deuren die eenvoudig te bereiken zijn. Hier is ook de eenvoudig aan- en af te sluiten gasfles veilig op te bergen. De Da Vinci Outdoor Kitchen is standaard leverbaar in zwart of wit, maar is in alle gewenste RAL-kleuren te bestellen.


Boretti heeft ook een luxe kolen barbecue, de Nerone. Dit is de absolute top onder de hout- en/of kolenbarbecues. Door te koken met gesloten deksel wordt de warmte perfect gecirculeerd en het gerecht rondom gegaard zonder vochtverlies. De Nerone is niet alleen geschikt voor vlees- en visgerechten, maar leent zich ook uitstekend voor het bereiden van pizza’s en brood. De solide elegante trolley, voorzien van een granieten blad en handige opklapbare ‘zijtafels’, maakt van de Nerone een stijlvol en makkelijk verplaatsbaar kookeiland.

Dat design en gebruiksgemak prima samen gaan bewijst de Boretti Bernini die vernoemd is naar de 17e eeuwse Italiaanse architect Gian Lorenzo Bernini. Tot in detail is over de ergonomie en vormgeving nagedacht. De Boretti Bernini is uitgevoerd met 2 krachtige branders en 1 zijbrander en is daardoor geschikt voor zowel het kleine als grote werk. Deze Outdoor Kitchen is eenvoudig te verplaatsen en voelt zich in elke tuin, terras of balkon thuis.

Meer informatie:
www.boretti.nl

Vacatures

Sluit u aan bij uw collega-huisartsen en -apothekers die onze nieuwsbrief over farmacotherapeutische ontwikkelingen in de eerste lijn ontvangen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluit u aan bij meer dan 6.500 huisartsen en apothekers die tweewekelijks onze nieuwsbrief ontvangen over ontwikkelingen in de eerste lijn.

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens

Mis nooit meer het belangrijkste eerstelijns nieuws!

Elke twee weken in 10 minuten op de hoogte van het laatste nieuws en trends in de eerstelijns zorg.

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens