Meteen naar de inhoud

Grootste Coronaspreekuur op 5 november a.s.

Huisartsen en apothekers krijgen veel vragen over corona. Hoe staat het met de geneesmiddelen? En vooral: met de ontwikkeling van een vaccin? Gezien de stroom aan informatie is het lastig om de juiste antwoorden te kunnen geven. Doe daarom op donderdagavond 5 november mee met het Grootste Coronaspreekuur. Georganiseerd door het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG). Experts geven uitleg over de stand van zaken en wat we kunnen verwachten. Laat u in twee uur goed informeren.

Corona is alom hét onderwerp van gesprek en dat zal wel voorlopig zo blijven. Gerenommeerde sprekers als voorzitter Diederik Gommers (NVIC), directeur Infectieziektebestrijding Jaap van Dissel (RIVM) en voorzitter Ton de Boer (CBG) beantwoorden tijdens dit online coronaspreekuur vragen van mensen thuis. Zij gaan in discussie aan over de ontwikkelingen die op dat moment spelen.

Talkshowsetting

Jeroen Pauw presenteert de avond in een talkshowsetting. Ajouad el Miloudi faciliteert het Nederlands publiek bij het stellen van hun vragen en houdt de peiling in het land bij. Het betreft een 2 uur durende livestream, te volgen op You Tube. Naast bovengenoemde sprekers zijn o.a. Agnes Kant (Lareb), huisarts Janneke Belo, coördinator Europees vaccinonderzoek Miriam Sturkenboom en vaccindeskundige Leonoor Wijnans te gast.

Noteer alvast in agenda

De interactieve online uitzending ‘Het Grootste Coronaspreekuur – medicijnen & vaccins’ vindt plaats op donderdagavond 5 november van 19:30 tot 21:30 uur op YouTube. Iedereen mag deelnemen. Zet het alvast in uw agenda.

Lees meer artikelen? Schrijf u in voor de tweewekelijkse FarmaMagazine nieuwsbrief!

Webinar over jaarverantwoording 2022

Veel zorgverleners moeten in 2023 voor het eerst een jaarverantwoording indienen die voldoet aan de eisen van de Wmg. Een webinar van NZa en AAG op 16 februari 2023 belicht voor zorgverleners de belangrijkste facetten.

Mpox nieuwe naam voor apenpokken

De termen ‘apenpokken’ en ‘monkeypox’ vervangt de WHO door mpox. Deze virusziekte is niet meer A-meldingsplichtig en valt tegenwoordig in groep B1-meldingsplichtig.

Vacatures

Sluit u aan bij meer dan 6.500 huisartsen en apothekers die tweewekelijks onze nieuwsbrief ontvangen over ontwikkelingen in de eerste lijn.

Sluit u aan bij meer dan 6.500 huisartsen en apothekers die tweewekelijks onze nieuwsbrief ontvangen over ontwikkelingen in de eerste lijn.

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens

Mis nooit meer het belangrijkste eerstelijns nieuws!

Elke twee weken in 10 minuten op de hoogte van het laatste nieuws en trends in de eerstelijns zorg.

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens