Meteen naar de inhoud

Farmacotherapeutisch Kompas is nooit klaar en nooit af

Het Farmacotherapeutisch Kompas, dat in de beginjaren op het bureau van menig zorgverlener lag, is ook vandaag de dag in digitale vorm niet weg te denken als informatiebron. Wat zijn plannen en wensen voor de toekomst van de “dikke pil”, die in vier decennia evolueerde van gedrukte editie naar app en website? De Ziekenfondsraad, de voorganger van het voormalige College voor Zorgverzekeringen (CVZ) en zijn opvolger Zorginstituut Nederland, publiceerde in 1982 de eerste editie van het Farmacotherapeutisch Kompas (FK) in een gedrukte oplage van enkele tienduizenden exemplaren. Alle in Nederland gevestigde artsen en apothekers en alle ziekenfondsen ontvingen het naslagwerk…

Verder lezen?

Dit artikel is alleen toegankelijk voor abonnees. Abonneren is gratis voor BIG-geregistreerde zorgverleners. Overige zorgverleners en overige geïnteresseerden kunnen zich registreren en worden na registratie beoordeeld door de beheerder van farma-magazine.nl alvorens te worden toegelaten.

Lees meer artikelen? Schrijf u in voor de tweewekelijkse FarmaMagazine nieuwsbrief!

Uitbreiding overzicht voorzetkamers

LAN heeft alle inhalatoren en voorzetkamers op één site geplaatst. Onlangs is daar de AeroChamber2go™ aan toegevoegd, een kleine voorzetkamer, bestemd voor gebruik onderweg.

Vacatures

Sluit u aan bij meer dan 6.500 huisartsen en apothekers die tweewekelijks onze nieuwsbrief ontvangen over ontwikkelingen in de eerste lijn.

Sluit u aan bij meer dan 6.500 huisartsen en apothekers die tweewekelijks onze nieuwsbrief ontvangen over ontwikkelingen in de eerste lijn.

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens

Mis nooit meer het belangrijkste eerstelijns nieuws!

Elke twee weken in 10 minuten op de hoogte van het laatste nieuws en trends in de eerstelijns zorg.

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens