Meteen naar de inhoud

Evenement over digitale toegang in de praktijk

Nictiz en het ministerie van VWS organiseren op 15 november 2022 in de Jaarbeurs in Utrecht speciaal voor zorgaanbieders een gratis toegankelijk evenement over digitale toegang en gegevensuitwisseling in de praktijk.

Tijdens het evenement delen zorgaanbieders hun kennis en ervaringen. Ook gaan ze met elkaar in gesprek over de uitdagingen die digitale toegang in zorgsector met zich meebrengt.

Antwoord op belangrijke vragen
De sprekers praten bezoekers in korte tijd bij over de laatste ontwikkelingen en beantwoorden belangrijke vragen. Hoe komen collega-zorgaanbieders tot veilige en betrouwbare digitale gegevensuitwisseling? Denk hierbij aan onderwerpen als digitaal machtigen, toegang tot persoonlijke gezondheidsomgevingen (PGO’s), het verhogen van betrouwbaarheidsniveaus en de doorontwikkeling van de unieke zorgverlener-identificatie (UZI).

Plenaire sessie en deelsessies
Het evenement Digitale toegang in de praktijk van start met een plenaire sessie door Bianca Rouwenhorst (VWS) en Leonique Niessen (Nictiz). Vervolgens kunnen bezoekers twee van de vijf deelsessies naar keuze bijwonen. Daarnaast kunnen bezoekers op het kennisplein in de centrale hal vragen stellen aan experts over digitale toegang in de praktijk.

Programma en aanmelding
Het programma gaat om 9.00 uur van start en wordt rond 12.45 uur afgesloten met een lunch. Het volledige programma staat op de aanmeldpagina van Nictiz. Daar kunt u zich ook aanmelden. Deelname is kosteloos.

Lees meer artikelen? Schrijf u in voor de tweewekelijkse FarmaMagazine nieuwsbrief!

Vacatures

Sluit u aan bij meer dan 6.500 huisartsen en apothekers die tweewekelijks onze nieuwsbrief ontvangen over ontwikkelingen in de eerste lijn.

Sluit u aan bij meer dan 6.500 huisartsen en apothekers die tweewekelijks onze nieuwsbrief ontvangen over ontwikkelingen in de eerste lijn.

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens

Mis nooit meer het belangrijkste eerstelijns nieuws!

Elke twee weken in 10 minuten op de hoogte van het laatste nieuws en trends in de eerstelijns zorg.

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens