Meteen naar de inhoud

‘Er zouden meer huisartsen moeten zijn die een eigen praktijk willen’

Rachel Braunstahl-Reijnhart, huisarts en opleider in Rotterdam, is een warm pleitbezorger van het huisartsenvak. Context en continuïteit zijn volgens haar belangrijke aspecten van het vak. Ze probeert huisartsen op te leiden bij wie werk en privé in balans zijn en die tegelijkertijd bereid zijn om langer door te werken. Mensen vinden u weleens een ‘vakidioot’? ‘Dat klopt. In mijn spreekkamer zie ik wat er in een mensenleven kan gebeuren: van geboorte tot overlijden. Een samenleving in het klein waarin ik mijn rol speel. Patiënten vertellen hun verhaal en maken mij deelgenoot – dat gegeven koester ik.’ U bent werkzaam bij…

Verder lezen?

Dit artikel is alleen toegankelijk voor abonnees. Abonneren is gratis voor BIG-geregistreerde zorgverleners. Overige zorgverleners en overige geïnteresseerden kunnen zich registreren en worden na registratie beoordeeld door de beheerder van farma-magazine.nl alvorens te worden toegelaten.

Vacatures

Sluit u aan bij uw collega-huisartsen en -apothekers die onze nieuwsbrief over farmacotherapeutische ontwikkelingen in de eerste lijn ontvangen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluit u aan bij meer dan 6.500 huisartsen en apothekers die tweewekelijks onze nieuwsbrief ontvangen over ontwikkelingen in de eerste lijn.

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens

Mis nooit meer het belangrijkste eerstelijns nieuws!

Elke twee weken in 10 minuten op de hoogte van het laatste nieuws en trends in de eerstelijns zorg.

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens