Ga naar de inhoud

Emdee: verbeterde kwaliteit & nieuwe verpakking

Partnernieuws | De Emdee Tapes & Braces zijn totaal vernieuwd. Niet alleen is de kwaliteit aanzienlijk verbeterd, ook de verpakkingen zijn in een fris nieuw jasje gestoken. Tevens is het logo gewijzigd voor een betere leesbaarheid en herkenbaarheid. In samenwerking met Dr. MED, wereldwijd bekend om betrouwbare producten voor sporters, orthopedische artsen en specialisten, hebben we voor Emdee een selectie gemaakt van producten met een uitstekende prijs-prestatie verhouding voor hoofzakelijk de Nederlandse markt. Emdee biedt ondersteuning bij blessures, kneuzingen, ontstekingen in spieren en gewrichten. De Emdee braces zijn verkrijgbaar voor de enkel, patella/knie, elleboog en pols, in verschillende maten. De pols en patella braces zijn zowel links als rechts te dragen.

De reeds kwalitatief bewezen Emdee sporttapes, van Saferlife, zijn enkel qua uitstraling gewijzigd.  Emdee sporttape biedt ondersteuning en stabiliteit aan spieren en gewrichten en helpt blessures te voorkomen. De tapes zijn latex vrij en gemakkelijk af te scheuren door de kartelrandjes. Emdee kinesiologie tapes, in overleg met fysiotherapeuten ontwikkeld, helpen bij en verkleinen de kans op verrekkingen, verstuikingen en instabiliteit. Bovendien stimuleren ze de doorbloeding en zijn ze van comfortabel, ventilerend, duurzaam en watervast materiaal.

Met de verbeterde kwaliteit tapes en braces voldoet Emdee weer volledig aan de eisen van de markt en gebruiker. Emdee tapes en braces zijn weer voorradig en te bestellen via sales@consumedix.com. Uiteraard zijn ze ook verkrijgbaar bij de groothandel.

Emdee
Al meer dan 10 jaar is Emdee een erkend merk op het gebied van tapes en braces. Emdee biedt een breed assortiment van kwaliteitsbraces, sport/kinesiologie tapes en compressie supports.

Medicijnen (kleur)

Medicijnvergoeding in 2024: wat staat ons te wachten?

Geneesmiddelen die een patiënt met een recept ophaalt bij een apotheek, worden ook wel extramurale geneesmiddelen genoemd. Als een patiënt een vergoeding vanuit het basispakket wil voor zo’n medicijn, is het belangrijk dat deze is opgenomen in het zogenoemde Geneesmiddelenvergoedingssysteem (GVS). Hieronder vallen ongeveer 400 verschillende groepen geneesmiddelen, met elk een aparte maximale vergoeding.

Vacatures

Sluit u aan bij uw collega-huisartsen en -apothekers die onze nieuwsbrief over farmacotherapeutische ontwikkelingen in de eerste lijn ontvangen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluit u aan bij meer dan 6.500 huisartsen en apothekers die tweewekelijks onze nieuwsbrief ontvangen over ontwikkelingen in de eerste lijn.

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens

Mis nooit meer het belangrijkste eerstelijns nieuws!

Elke twee weken in 10 minuten op de hoogte van het laatste nieuws en trends in de eerstelijns zorg.

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens