Meteen naar de inhoud

“Van alle digitale zorgvragen lossen we 80 procent digitaal op”

Zijn motto “Het kan altijd beter” bracht dr. Joep Kamphoven onder meer in de praktijk door samen met collega-huisarts Nawzad Baban Thuisdok.nl op te richten. Bij dit digitale zorgplatform zijn huisartsenpraktijken uit de regio Breda aangesloten. Samen willen ze met dit ambitieuze en creatieve project een positieve bijdrage leveren aan het huisartsentekort. Na je studie geneeskunde ging je onderzoek doen. Hoe was dat? “Gaandeweg het studietraject kreeg ik steeds meer interesse in kindergeneeskunde. Vooral vanwege de breedte van dit specialisme. Na mijn afstuderen wilde ik daarom promotieonderzoek combineren met een opleidingsplek in het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam. Helaas zat een…

Verder lezen?

Dit artikel is alleen toegankelijk voor abonnees. Abonneren is gratis voor BIG-geregistreerde zorgverleners. Overige zorgverleners en overige geïnteresseerden kunnen zich registreren en worden na registratie beoordeeld door de beheerder van farma-magazine.nl alvorens te worden toegelaten.

Triage Game biedt inzicht in triageproces

Om inzicht te krijgen in de denk- en beslis route van triagisten is een triagegame ontwikkeld. Huisartsen worden nadrukkelijk uitgenodigd om zo zelf het triageproces te ervaren.

Financiering voor ParkinsonNet

ParkinsonNet is een landelijk zorgnetwerk met ruim 4.000 zorgverleners die gespecialiseerd zijn in parkinson. Er is nu reguliere bekostiging voor de netwerksamenwerking.

Vacatures

Sluit u aan bij uw collega-huisartsen en -apothekers die onze nieuwsbrief over farmacotherapeutische ontwikkelingen in de eerste lijn ontvangen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluit u aan bij meer dan 6.500 huisartsen en apothekers die tweewekelijks onze nieuwsbrief ontvangen over ontwikkelingen in de eerste lijn.

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens

Mis nooit meer het belangrijkste eerstelijns nieuws!

Elke twee weken in 10 minuten op de hoogte van het laatste nieuws en trends in de eerstelijns zorg.

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens