Meteen naar de inhoud

Congres Goed Gebruik Geneesmiddelen op 30 maart in Den Bosch

Op 30 maart vindt het congres Goed Gebruik Geneesmiddelen 2023 plaats. Tijdens dit jaarlijkse GGG-congres van ZonMw staan diverse ontwikkelingen op het gebied van geneesmiddelen centraal. Het thema is dit jaar: ‘Inzet op Impact’.

Dit tiende GGG-congres sluit aan bij de actualiteit rondom goed gebruik van geneesmiddelen. Er komen innovaties en de impact van onderzoeksresultaten aan de orde. Tijdens de plenaire bijeenkomst ’s morgens komen diverse facetten van de inzet van bestaande medicatie aan bod. Er wordt ook vooruit gekeken naar mogelijkheden en de uitdagingen in de toekomst. Welke oplossingen zijn er en wat betekent dit voor onderzoekers, behandelaars en patiënten? Tijdens de gezamenlijk middagbijeenkomst vertellen enkele projectleiders over het implementeren van hun projectresultaten in de praktijk.

Subsessies
Naast de plenaire sessies hebben deelnemers volop de mogelijkheid om een eigen congresprogramma samen te stellen, passend bij de eigen interesse. Er is keuze uit 24 verschillende subsessies in drie sessierondes. Tijdens de congresdag is er uitgebreid de gelegenheid om bij te praten en te netwerken, onder andere tijdens de lunch en de borrel na afloop van het congres.

Informatie en aanmelding
Op de ZonMw-website staat meer over het programma en kosteloze aanmelding voor het GGG-congres, dat op 30 maart in 1931 Congrescentrum in Den Bosch plaatsvindt.

Beeld: Jeroen van Eijndhoven | Beeldwerkt

Waarschuwing gebruik JAK-remmers

Eind maart heeft het CBG een advies uitgebracht voor zorgverleners over het voorschrijven van JAK-remmers. Gebruikers daarvan lopen meer risico op ernstige ziekten.

Vacatures

Sluit u aan bij uw collega-huisartsen en -apothekers die onze nieuwsbrief over farmacotherapeutische ontwikkelingen in de eerste lijn ontvangen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluit u aan bij meer dan 6.500 huisartsen en apothekers die tweewekelijks onze nieuwsbrief ontvangen over ontwikkelingen in de eerste lijn.

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens

Mis nooit meer het belangrijkste eerstelijns nieuws!

Elke twee weken in 10 minuten op de hoogte van het laatste nieuws en trends in de eerstelijns zorg.

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens