Ga naar de inhoud

BPM Medica nieuwe uitgever van FarmaMagazine

Uitgeverij BPM Medica heeft per 1 oktober 2022 FarmaMagazine overgenomen van Uitgeverij Flexx.

Wijnand van Dijk, uitgever van BPM Medica: “We zijn erg blij met de komst van FarmaMagazine. Het vormt een mooie aanvulling op ons portfolio. We bereiken hiermee voor ons nieuwe doelgroepen: apothekers en huisartsen. Dit past goed in onze strategie om ons te richten op alle belangrijke doelgroepen in de Nederlandse gezondheidszorg. Om deze reden hebben we begin dit jaar ook het platform POCT overgenomen van Uitgeverij Flexx.”

De in Amsterdam gevestigde uitgeverij BPM Medica publiceert mediaplatforms voor professionals in de zorg. Deze bestaan uit verschillende media, waaronder gedrukte magazines, websites, nieuwsbrieven, webinars en podcasts. Een belangrijke doelgroep zijn medisch specialisten, zoals internist- oncologen, internist-endocrinologen, oogartsen, neurologen en cardiologen. Daarnaast zijn er platforms voor bijvoorbeeld klinisch chemici en paramedici zoals verpleegkundigen en optometristen. FarmaMagazine is het zestiende platform van BPM Medica.

Uitgeverij Flexx heeft gezorgd voor een soepele overgang van het platform, dat bestaat uit een gedrukt magazine, website, nieuwsbrief en LinkedIn-kanaal met veel volgers. Van Dijk: “FarmaMagazine is een mooi platform, met actuele en relevante artikelen voor de betreffende doelgroepen. We gaan er alles aan doen om die kracht te behouden. Op korte termijn zal er daarom weinig veranderen aan de inhoud en de vormgeving. Volgend jaar gaan we onderzoeken of we het platform kunnen doorontwikkelen. Hierbij zullen we kijken naar de wensen en behoeften van lezers en gebruikmaken van onze ervaringen met de andere platforms.”

Foto: Jeroen Dietz Fotografie

Illustratie (kleur) sigaret

Onderzoek naar Perfect Fit-interventie

In het Perfect Fit-project onderzoeken het LUMC en National eHealth Living Lab (NeLL) of een digitale coach, een chatbot in de vorm van een app, mensen kan stimuleren om te stoppen met roken én om meer te bewegen.

Vacatures

Sluit u aan bij uw collega-huisartsen en -apothekers die onze nieuwsbrief over farmacotherapeutische ontwikkelingen in de eerste lijn ontvangen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluit u aan bij meer dan 6.500 huisartsen en apothekers die tweewekelijks onze nieuwsbrief ontvangen over ontwikkelingen in de eerste lijn.

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens

Mis nooit meer het belangrijkste eerstelijns nieuws!

Elke twee weken in 10 minuten op de hoogte van het laatste nieuws en trends in de eerstelijns zorg.

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens