Meteen naar de inhoud

Apotheek Partners helpt de zelfstandige apotheker zich optimaal te profileren

Apotheek PartnersApotheek Partners is de naam van de nieuwe onderneming die het verschil wil maken voor de zelfstandige apotheker in Nederland. Hun visie is duidelijk: ervoor zorgen dat de apotheken en apothekers een gevestigde positie binnen de gezondheidszorg hebben, om goede farmaceutische zorg te leveren, waarbij de patiënt centraal staat. De drie jonge en enthousiaste professionals Manon Krikhaar, Saskia ter Buurkens de Vries-Ariaans en Mijke de Bruijn-Hietkamp zijn de gezichten achter Apotheek Partners en samen hebben zij 40 jaar ervaring in de farmaceutische branche. Manon Krikhaar: “Juist in het zware weer waarin apotheken zich nu bevinden zien we veel kansen voor de apotheek om zich beter te profileren.” Het dienstenpakket van Apotheek Partners is dan ook gebaseerd op best practices en gericht op een meer efficiënte en kwalitatieve bedrijfsvoering in de apotheek. Voorbeelden hiervan zijn klanttevredenheids- en verkooptrainingen of het Track & Trace systeem Recept Locatie, waardoor men weet waar een recept zich bevindt, zonder in een overvolle kast of kaartenbak te hoeven zoeken. Ook wordt er ondersteuning aangeboden bij diverse projecten, zoals het opzetten van een herhaalmodule of het voorbereiden van een smartfilling traject. Alle diensten van Apotheek Partners zijn gebaseerd op de 7 belangrijkste speerpunten in de apotheek namelijk; efficiëntie, logistiek, voorraad/inkoop, personeel, financiën, communicatie en kennis.

Benieuwd naar wat Apotheek Partners in de dagelijkse praktijk betekent voor de zelfstandige apotheek? Volg Apotheek Partners dan via hun maandelijkse blogs op www.farmamagazine.nl.

Meer informatie:
www.apotheekpartners.nl
info@apotheekpartners.nl
T. 06 30 58 30 40

 

 

Vacatures

Sluit u aan bij uw collega-huisartsen en -apothekers die onze nieuwsbrief over farmacotherapeutische ontwikkelingen in de eerste lijn ontvangen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluit u aan bij meer dan 6.500 huisartsen en apothekers die tweewekelijks onze nieuwsbrief ontvangen over ontwikkelingen in de eerste lijn.

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens

Mis nooit meer het belangrijkste eerstelijns nieuws!

Elke twee weken in 10 minuten op de hoogte van het laatste nieuws en trends in de eerstelijns zorg.

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens