Meteen naar de inhoud

14 januari: KNMG-webinar ‘Vaccineren tegen Covid-19’

Het heeft iets langer geduurd dan bij de ons omringende landen, maar het vaccineren tegen COVID-19 is inmiddels ook in Nederland van start gegaan. Om zorgverleners goed te informeren, organiseert de KNMG op 14 januari a.s. het webinar ‘Vaccineren tegen Covid-19’. De start is om 19.00 uur.

Vaccinatie is een belangrijke volgende stap in het tegengaan van het virus. Zeker nu de coronacrisis voortduurt en de druk op de zorg toeneemt. In de eerste fase krijgen ook veel zorgprofessionals de mogelijkheid zich te laten vaccineren. Daarnaast krijgen ze als professional te maken met het vaccinatieprogramma. Daarom is het van belang dat ze op de hoogte zijn van alle aspecten.

Van harte uitgenodigd

Om zorgprofessionals goed te informeren organiseert de KNMG op 14 januari het KNMG-webinar ‘Vaccineren tegen COVID-19’. De KNMG nodigt alle huisartsen, specialisten, geneeskundestudenten, verpleegkundigen en verzorgenden van harte welkom uit dit webinar te volgen.

Programma en aanmelden

Het webinar bestaat uit drie blokken, waar deskundigen ingaan op veelgestelde vragen over drie onderwerpen. De items zijn: 1. medisch-inhoudelijke vragen over vaccins 2. de vaccinatiestrategie en uitvoering 3. handvatten voor de praktijk.

Het webinar vindt plaats via Zoom. Tijd: 19.00  tot ruim 21.00 uur. Deelname is gratis. U kunt zich hier aanmelden.

Najaarsronde coronavaccinatie

De coronavaccinatie voor specifieke doelgroepen start op 2 oktober aanstaande. Zorgprofessionals kunnen vanaf half oktober zelf een afspraak bij de GGD maken voor een coronaprik.

Vacatures

Sluit u aan bij uw collega-huisartsen en -apothekers die onze nieuwsbrief over farmacotherapeutische ontwikkelingen in de eerste lijn ontvangen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sluit u aan bij meer dan 6.500 huisartsen en apothekers die tweewekelijks onze nieuwsbrief ontvangen over ontwikkelingen in de eerste lijn.

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens

Mis nooit meer het belangrijkste eerstelijns nieuws!

Elke twee weken in 10 minuten op de hoogte van het laatste nieuws en trends in de eerstelijns zorg.

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens